Aft script tai mikä lie: Ei ollut tarkoitus kirjoittaa näin pitkää tekstiä, mutta kerta tässä nyt ajatus alkoi jylläämään ja sormet jaksoivat naputella, niin miksei tätä nyt voisi kokonaisena itsenäisenä tekstinä julkaista tässä nyt. (Also ei musiikkia nyt. All this was just raw writing eli kaikki tämä oli vain raakaa kirjoittamista.) Eli...

Ei ole tullut vähään aikaan kirjoiteltua, mutta eipä ole ollut vähään aikaan asiaakaan.

Mutta nytpä on.

Tuli muuten mieleen, että maailman historiassa ei varmaan ole ollut ihan hirveästi sotia Eliittiä vastaan eli siis köyhät ja vähäosaiset vs. rikkaat ja poliitikot.

Toki tietysti näinkin on voinut olla, mutta ei ole tule minun mieleen näin äkkiseltään mitään tapauksia, jossa näin olisi käynyt. Ja itse asiassa varmaan hyvin todennäköisesti löytyykin tällaisia esimerkkejä historiasta.

Taitaa esim. Suomen sisällissota olla tällainen esimerkki, jossa siis oli valkeat vastaan punaiset eli ylemmistö vs talonpojat.

Mutta siis, jos miettii kaikkia sotia mitä maailmanhistoriassa on tapahtunut ja käyty ja sitä, että kuinka monet niistä on alkaneet jonkun politikoinnin tai jonkun eliitin junailun toimesta, niin (HUOM. TÄMÄ KAIKKI ON SIIS IHAN MINUN HENKILÖKOHTAISTA MUTUILU EIKÄ MIKÄÄN TÄSTÄ PERUSTU VARMOIHIN FAKTOIHIN. Katsokaa googlesta oikeat faktat, koska minä en jaksa kaivella niin paljon tietoja.) näin äkkiseltään suoralta kädeltä heitettynä ja vielä hihasta ravisteltuna siihen päälle, niin... äkkiseltään tuntuisi, että aika moni.

Tyyliin Hitler ja natsi puolue ja politikointi, koska kaikilla oli tavaraa hampaan kolossa. USA:n sota Lähi-Idässä, eihän mitkään USA:n kansalaiset varsinaisesti halunneet lähteä sotimaan Lähi-Itään ja tappamaan ihmisiä vaan he halusivat lähettää SOTILAITA tappamaan TERRORISTEJA, jotka POMMITTAVAT HEIDÄN MAATAAN. Mutta tämä on puhdasta politikointia ja poliitikkojen ohjailua. Poliitikot järjestivät terrori-iskuja, jotta he saisivat kansan suosion taustalleen ja jotta he voisivat lähteä sotimaan Lähi-Itään ja VARMISTAMAAN HALVAN ÖLJYN SAANNIN SIELTÄ. Täysin siis puhtaasti rikkaan eliitin poliittisin perustein aloitettu sota. Halpaa öljyä pitää saada, no sieltä sitä mennään sitten hakemaan.

Tuossa nyt hätäiseen muutama esimerkki, mutta siis kun oikeasti miettii, että ketkä ne sodat aloittavat ja ketkä ne sodat JULISTAVAT, niin ne ovat poliitikot ja eliitin edustajat. Joo tokihan siis sanotaan, että poliitikot ja kansanedustajat ovat läpileikkaus koko valtion kansasta ja sen tahdosta, MUTTA meneekö tilanne siihen suuntaan, että kansa projisoi tahtotilaansa poliitikoille ja poliitikot ajat sen kaltaista politikkaa eteenpäin kuin kansa tahtoo VAI projisoiko poliitikot eliitin ja heidän omiaan tahtotilojaan kansalaisille päin ja tällä tavalla ohjaavat näitä kansalaisia eli lammaskatrasta kuin mitkäkin parhaat paimentajat. Rauhallisesti ja varovaisesti.

Joo toki on täysin totta, että toisen maailmansodan aikaan Saksan kansa oikein oli riemuissaan, että jes nyt se sota syttyy ja päästään näyttäämään muille, kun ensimmäisen maailmansodan jälkeen meitä poljettiin niin paljon maahan, mutta siis... Mitä nyt äkkiseltään luin wikipediasta ensimmäisen maailmansodan syttymisen syistä, niin... Ne olivat poliittiset. Päättäjät ja hallitsijat, tai lähinnä, päättäjä ja hallitsija päätti itse, että pitäisi saada lisää maita ja mantuja. Joo siis koskaan mikään asia ei ole noin yksinkertainen ja tuossa kanssa oli paljon monia muitakin asioita vaikuttamassa mukana, mutta siis... Everything boils down to the fact that the interest for the war came from political standpoints eli suomeksi sanottuna kiteytettynä jäljelle jää se tosiasia, että sotaan lähtemisen kiinnostus kumpusi poliittisista lähtökohdista, päättäjän lähtökohdista, eliitin lähtökohdista.

Eli siis...

Eliitti pelaa meillä kuin milläkin parhaimmilla pelinappuloilla ja lampailla.

He johdattavat valtioita ja kansakuntia toisiaan vastaan ja sotaan, jotta itse voisivat sivusta ja turvasta katsella, kuinka tyhmät apinat taistelevat keskenään ja satuttavat toisiaan, kun he toteuttavat HEIDÄN INTRESSEJÄÄN eli valtion laajentamista tai vastaavaa. Siis VALTION RAJOJEN SIIRTÄMISTÄ ISOMMALLE ALUEELLE. Eikös tuo ole aika eliitin ajatus? Eliitti haluaa enemmän ja isompaa itselleen ja muilta pois, jotta kilpailuvaltit huonontuisivat muilta ja heidän kilpailuvaltit paranesivat.

Aika mielenkiintoista, kun tuota miettii. Näin äkkiseltään mutu-tuntumalla sanottuna ihan peruskansa haluaisi vain tyytyväisenä elää heidän omaa elämäänsä omissa oloissaan ja rakentaa sen punaisen tuvan ja kylvää sen perunamaan ja asustella sitten niillä sijoillaan. Mutta poliitikot haluavat enemmän ja lisää.

Tästä tulee hyvin mieleen kaksi viikkoa takaperin docventures jakso, jossa käsiteltiin Church of Scientology:ä ja jossa alunperin se johtaja oli sekopää ja halusi vain verovapauden, mutta seuraavaksi tullut johtaja oli vielä pahempi sekopää ja hän lopulta saavutti verovapauden ja alkoi aika varmasti keräämään massia omiin taskuihinsa. Tuossa jaksossa käytiin nimenomaan lävitse dokumenttia tuosta Scientology uskonnosta ja siitä kuinka yläpuolelta käskettynä porukka ja tavan kansalaiset saatiin ihan täysin sekoamaan ja nuolemaan vessan lattioita ja riutumaan torakoiden täyttämässä talossa VUOSIKAUSIA ja muutenkin olemaan siellä vankina pimeässä talossa koko ajan JA SILTI he olivat ihan täysin aivopestyjä lampaita ja he halusivat kuulua kyseiseen uskontoon ja jakaa rahojaan kyseiselle kirkolle. Tuossa on erittäin hyvä esimerkki siitä kuinka eliitti tai yksi täysin sekaisin oleva henkilö pystyy johdattelemaan ihmismassoja sellaiseen suuntaan minne hän haluaa niitä johdattaa.

Samalla tavalla sitten, kun tuota alkaa miettimään, niin mistä me voimme, tavalliset Suomen kansalaiset, tietää, ettei joku jossakin samalla tavalla manipuloi ja ohjaile meitä johonkin tiettyyn suuntaan minne hän haluaa johdatella meitä.

Venäjällähän Putin johdattelee kansaansa koko ajan sotaa kohti, kun katsoo sitä valtavaa (ja tämä on fakta) kaluston lisääntymistä Suomen rajalla. Suomen rajalla on valtavat määrät helikopteri, panssari ja jalkaväkirykmenttejä valmiudessa sekä vielä eliittisotilaita ja Venäjän pohjoisella puolella merellä on muutama sukellusvenekkin ja satasesta vetoa, että ne pystyvät ampumaa vähintäänkin risteilyohjuksia ilmoille.

Ja Putin tekee tätä koko ajan ja osa kansasta on jo ihan oikeasti sekaisin ja he melkein palvovat ja ainakin ylistävät Putinia hienona johtajana. Tämä oikeasti on vaarallinen tilanne.

Toisaalta sitten taas voin lohduttaa teitä ja itseänikin sillä tosiasialla, että on tutkittu, että maiden eli valtioiden väliset aseelliset selkkaukset ovat olleet laskusuhdanteessa jo pitkään eli sotien määrät ovat vähentyneet ja valtioiden rajoja on nykyään siirrelty enemmän diplomaattisesti kuin aseellisesti. Plus tähän vielä kirsikaksi päälle, että on tutkittu, että nykyisten valtioiden rajat kanssa pysyvät suurin piirtein niillä sijoillaan mille ne on asetettukin.

Mutta siitä huolimatta tuli vain mieleen, että mikä muka estäisi meidänkin poliitikkoja ohjailemasta Suomen kansaa jonkun tahon haluamaan suuntaan? Yhdysvalloissahan tätä tapahtuu koko ajan ja jatkuvasti. Joku taho (yleensä eliitti, koska heillä on rahaa, suhteita ja vaikutusvaltaa tälläisille tempauksille) haluaa jotakin tapahtuvan ja jollain keinoilla sitten saa poliitikot hoitamaan asian.

Ja veikkaanpa, tai mitä tässä veikkailemaan sehän on yleisessä tiedossa, että firmat lobbaavat poliitikkoja eli vaikuttavat heidän mielipiteisiin ja ohjailevat heitä rahatuppojen avulla. Eli otetaanpa uusiksi. FIRMAT siis ohjailevat poliitikkoja jenkeissä koko ajan ja erityisesti öljyfirmat (ainakin aikoinaan) ohjailivat aktiivisesti poliitikkoja kohti saastuttavampia öljy ja bensa syöppöjä autoja, kuten Hummereita. Mutta onneksi Obama pääsi valtaan Yhdysvalloissa ja kappas kummaa kaikki tajusivat lopulta, että ilmastonmuutos on oikeasti totta ja öljy ja bensa syöpöt Hummer autot eivät olekaan se paras keino sitä vastaan taistellessa.

Joten tuon pohjalta alkaakin miettimään, että siis sehän on fakta, että firmat ohjailevat poliitikkoja rahatupoillaan, ainakin jenkeissä Suomessa ei näin taida aivan näin olla, onneksi, niin voidaanko tästä päätellä, että sodat alkavat pikku hiljaa siirtymään firmojen välisiksi ja firmojen aloittamiksi? Ja erityisesti muuttuvatko sodat pikku hiljaa juurikin nimenomaan firmojen välisiksi kikkailuiksi ja sen sodan peitenimi on kilpailu?

Itsestäni alkaa tuntumaan siltä, että ne sodat, jotka me perinteisesti ymmärrämme sodiksi alkavat käymään vähiin ja jäämään historiaan ja sodat pikkuhiljaa kehittyvät firmojen välisiksi sodiksi, koska jos esim. katsoo Volkswagenin ja monien muiden autofirmojen päästöskandaalia, niin sehän on periaatteessa todella raakaa ja veristä sotaa autofirmojen välillä. Pakko saada myytyä vähän enemmän kuin naapuri ja näiden sodankäyntivälineiden (kilpailujen työkaluina) ovat juurikin nämä kaikenlaiset huijaukset. Huijataan, että auto kuluttaa vähemmän mitä todellisuudessa kuluttaa, nopeusmittari näyttää todellisuudessa, jopa 16% vähemmän kuin mitä todellinen auto nopeus on, saadaan polttoaineen kulutus näyttämään alakanttiin, koska nopeus on muka pienempi jne. Sitten kanssa toinen sodankäynnin työkalu on juurikin tämä tuotteiden laadun huonontaminen, mutta silti saman hinna periminen niistä. Tai sitten kolmantena työkaluna on se, että pakkauksen pohjapinta-alaa muutetaan eri muotoiseksi ja pienemmäksi ja itse pakkausta korkeammaksi, mutta oikeasti pakkaukseen oikeasti laitetaan vähemmän tavaraa sisään, kuten esim. pesuaine pakkaukset. (Ja nuo kolme seikkaa siis ovat ihan oikeita faktoja, niitä on tutkittu. En minäkään kuitenkaan ihan kaikkea hölypölyä täällä kylvä. :) Sen verran kuitenkin jotakin tasoa haluan pitää kirjoituksillani yllä.) Ja plus siihen pakkaukseen päälle vielä lätkäistään UUTUUS JA UUSI PAREMPI KOOSTUMUS! KÄYTÄ PESUAINETTA HIEMAN VÄHEMMÄN KUIN ENNEN! SAAT 1 KG PAKKAUKSEN OSTAESSASI 1,2 KG:N PAKKAUSTA VASTAAVAN MÄÄRÄN PESUAINETTA! Eli homma oikeasti kirjoitetaan, että 1 Kg = 1,2 Kg, kuten minun ostamassani pesuaine paketin kyljessä vaikka näinhän ei ole. Pakkaus on edelleen painoltaan sen 1 Kg ja tavaraa olevinaan muka on enemmän vaikka todellisuudessa sitä on hieman vähemmän ja vieläpä hinta on pysynyt saman. (Eli todellisuudessa saat vähemmän pesuainetta, joka on samaa vanhaa ja joka MUKA vastaa isompaa määrää kuin ennen.)

Itse tosiaan huomasin tämän, kun avasin paketin ja päällä vielä luki, että XXL Pakkaus, +20% enemmän PESUTEHOA (Ei tietenkään korostettuna, mutta siis siinä luki pesutehoa, ei enemmän PESUAINETTA.) Ja kyljessä vielä oli, että 1 Kg = 1,2 Kg.

Niin tässä on alkanut miettiä, että tällä tavalla, kun tavaran laatua tai määrää lasketaan ja tavaraa huononnetaan, mutta silti myydään samalla hinnalla, niin alkaa vain miettimään, että voiko oikeasti olla niin, että sota on siirtynyt maiden välisiltä alueilta yrityksien välisille alueille.

Ja kaiken tuon sopan päälle, kun lätkäistään vielä valtavat veronkierrot ja kikkailut, niin alkaa oikeasti vaikuttaa, että sota oikeasti käydään nykyään firmojen välillä eikä valtioiden välillä.

Enemmän rahaa pitää tahkota eliitille ja firmojen omistajille, koska voisi veikata, että eliitti on huomannut, että vaikka sodassa aina rikastuvat eliitti ja aseiden myyjät ja ne joilla jo entuudestaankin on rahaa paljon, niin eliitti on saattanut huomata, että he rikastuvat vielä enemmän juurikin näillä kaikilla huijaus kikoilla ja verojen kierrolla ja saavat sitä kautta enemmän rahaa itselleen kuin mitä maiden välisillä sodilla ja laittamalla lampaat sotimaan keskenään, kun he katselevat turvallisen matkan päästä tilanteen kehittymistä ja kuuntelevat kuinka heidän tehtaat kilkuttavat kolikoita kirstuun, kun aseet menevät kaupaksi.

Että miettikääpä sitä. Sota on tainnut alkaa muuttamaan muotoaan. Se on tainnut jo muuttaa muotoaan jonkin aikaa. Ei enää ole mikään ihme, että miksi pidän omaa Nissan Sunnyäni parhaimpana autona, mitä olen koskaan ajanut, koska sitä eivät rakentaneet rahan ahneet firmat keskenäisiään sotiaan varten vaan sen rakensi firma, joka ei ollut vielä sodassa ja koska kansa halusi hyvän, halvan, helppo huoltoisen, luotettavan ja kestävän auton. Kyseinen auto ei vielä ollut silloin sodankäynnin väline toisin kuin nykyiset sähköviritelmä hirviötekeleet, joita vielä autoiksi kehdataan kutsua ja jotka vilkuttavat valoja koko ajan 20 000 km välein, että vieppä huoltoon ja maksa pari tuhatlappusta, koska minut on ohjelmoitu "hajoamaan." Ja tähän vielä päälle näille autoille on ovelasti laitettu tällainen "gimmikki" eli turhake, jota ihmiset haluavat eli se on autojen mukavuus. On mukavaa, kun on keskuslukitus ja kaukosäätimellä napista painamalla saa ovet lukkoon omalta ulko-oveltaan asti. On mukavaa, kun valot jäävät palamaan sen 2 min sen jälkeen, kun moottori on sammunut, jotta näkee kävellä sisälle omaan rappukäytäväänsä. On mukavaa, että on webastoa ja automaattista ilmastointia lämmittämässä ja viilentämässä autoa milloin minäkin hetkenä. On mukavaa, että sisustassa on kivaa tyyliteltyä hiilikuitu tekstuuria ja nahkaa. On kivaa ja mukavaa, kun auto on hiljainen ajaa sisältä ja ohjaustehostus on sähköinen, jotta käsille tulevan vastuksen voi säätää mieluisekseen. On mukavaa, että on vakionopeudensäädin, liikennemerkin huomioiva kamera ja näyttö, joka näyttää ne, peruutustutka ja jopa parkkeeraus automatiikka ja kaikki muutkin kivat härpäkkeet ja vielä mukiteline siihen kaupan päälle.

Ja juuri näillä kaikilla, loppujen lopuksi ihan turhilla turhakkeilla, autofirmat saavat asiakkaita eli rahaa eli sitä polttoainetta käydä näitä firmojen välisiä sotia.

Minun autossani ei ole mitään tuollaisia turhakkeita. Siinä on radio, penkin lämmittimet ja... (Nyt piti oikein miettiä hetki.) lamppu matkustamon katossa keskellä sekä lamppu takakontissa, että näkee pimeällä ropeloida paikkoja. Muita mukavuuksia tai turhuuksia (kaksi eri puolta vain kolikosta, kummalta puolelta haluaa nähdä asian) siinä ei ole. Kummin päin sen haluaa kukin sanoa.

Siinä ei ole mitään turhaa, joka voisi vikaantua ja jota joutuisi kalliilla huoltamaan liikkeessä tai jota olisi vaikea huoltaa itse (keskuslukitus). Jopa tästäkin autosta löytyy hieman elektroniikkaa, mutta onko se vikaantunut viimeisen 25 vuoden aikana? No EI! Ainiin, onhan minulla yksi vähän niin kuin turhake siinä autossa ja se on kojelautaan keskelle kaikkien nähtäville upotettu digitaalikello, josta näkee tunnit, minuutit ja nappia painamalla kuukaudet ja päivät sekä minuutit ja sekunnit. Mutta tämä tosiaankin voi olla ainut turhake itse autossa ja tämäkin voi olla jopa haluttu ominaisuus autoon, koska siihen aikaan kaikilla ei välttämättä ole ollut edes rannekelloja tai varaa sellaisiin luotettaviin ajassaan pysyviin kalliisiin rannekelloihin.

Mutta siis pointti on se, että vaikka tuo digitaalinenkin kello on 25 VUOTTA VANHA se silti toimii. Välillä siinä olevat lukemat himmenevät ja taas kirkastuvat, mutta silti tuon ikäiseksi DIGITAALISEKSI kelloksi se toimii todella hyvin ja kunnolla. Ja bonuksena kaupan päälle, jos se hajoaa tai vikaantuu, niin sitä ei tarvitse huoltaa kalliilla, jotta koko auto toimisi moitteetta.

KOSKA KYSEINEN AUTO EI OLLUT FIRMOJEN SODANKÄYNNIN TYÖKALU SILLOIN, KUN SE VALMISTETTIIN! SE VALMISTETTIIN KANSALAISTEN JA IHMISTEN TARPEESEEN EIKÄ FIRMOJEN VÄLISEKSI SODANKÄYNNIN TYÖKALUKSI!

Miettikääpä sitä ensi kerralla, kun menette ostamaan uutta sodankäynnin työkalua ja katsomaan sitä valtavaa lisävarustelu listaa, että mitä kaikkea loppujen lopuksi turhaa ja vikautuvaa härpäkettä siihen saa vielä kaiken päälle lisäksi kauppaan mukaan jo kaikkien jo nykyään niissä autoissa kiinni olevien härpäkkeiden lisäksi. Ilmastointiinkin joutuu täydentämään sitä puhdasta kylmäainetta aina aika-ajoin ja sehän maksaa ja paljon. Minun ei tarvitse täydentää omaani.

Ja joo olen sanonut tätä jo ihan tarpeeksi, mutta haluan silti sanoa vielä kerran. :) Eli: miettikääpä sitä ja miettikääpä sitä kanssa, että miksi mainonta käy koko ajan pikkuhiljaa aggressiivisemmaksi puhelinmyynnin ja kotiin kirjeissä tulevien mainoksien muodossa.

(Ainiin. Ps. Ja ei, en ole käyttänyt autossani olevia penkinlämmittimiä edes talvella, koska en edes muista niiden turhakkeiden olemassa oloa. Muistan niiden olemassa olon vain silloin, kun kylminä talvipäivinä käyn hakemassa pitsaa autollani ja laitan pitsat apukuskin penkin päälle ja laitan apukuskin penkinlämmittimen päälle, jotta pitsat pysyvät lämpiminä pidempään. Itse kuskin penkin lämmitintä en ole käyttänyt miesmuistiin.)

Pps. ... Että sehän kaasuturbiinin kokeeseen lukeminen meni hyvin... Piti lukea tänään 2 tuntia sitä varten. Luinkin vain tunnin ja torstaina on koe... Ja syyslomalla (viime viikolla) oli kanssa tarkoitus lukea edes vähän kyseiseen kokeeseen. En kerennyt lukemaan ollenkaan, että eipä siinä... Pakko huomenna kyllä lukea ahkerammin ja jättää keskiviikon Docventures areenan puolelle odottelemaan katsomiskertaansa.

Ppps. Ainiin. Vielä tämä kuva:

Total%20k%C3%A4vij%C3%A4enn%C3%A4tys%2C%


Kiitos todella paljon kaikille kävijöille ja minun blogini lukijoille. :) Te kaikki yhdessä saitte aikaiseksi minun blogini toistaiseksi isoimman kävijäennätyksen pari viikkoa takaperin. Kiitos ja... olkaa hyvä. ;)

Ensi kertaan. :)