K%C3%A4vij%C3%A4enn%C3%A4tys.jpg

 

Joo, niinpä. Kävijäennätys tuli sitten eilen. Ajattelin käydä vain huvinvuoksi nyt katsomassa, että montako sitä olikaan kerennyt jo käymään minun eilisen kirjoitukseni lukemassa ja alkuun totesinkin, että ok sunnuntaina oli käynyt nolla, ei kun sittenkin yksi, kun tarkistin. Sitten katsoin, että lauantaina oli käynyt kuusi. Sitten olin, että hetkinen. Eihän tämä nyt pidä paikkaansa, kun normaalisti 5. päivän kohdalla oleva huippu on ollut sen korkuinen, että se on ilmoittanut viiden-kuuden kävijän määrää. Kun siirsin hiiren huipun päälle, niin huomasin, että tosissaanhan täällä on ollut ruuhkaa eilen. Huikeat 47 käivjää oli käynyt lueskelemassa minun blogiani eilen.

Edellinen kävijäennätys on ollut siinä jossain 11 - 14 kävijän paikkeilla. Kahden päivän aikana paras ennätys on ollut jotain 24 kävijää, mutta nyt tuli tehtyä uusi ennätys, joka ei jakaudu useammalle päivälle vaan on ihan yhden päivän aikana tapahtunut kävijäennätys eli huikea 47 kävijän määrä.

Eli kai tässä pitäisi kiittää teitä... Kai...

 

Sinällään vähän jännä, että pitäisikö tässä nyt periaatteessa loppujen lopuksi kiittää teitä lukijoita siitä, että luette tätä vai ei, koska blogien idea ei oikeastaan ole hankkia lukijoita, kuten jollakin lehdellä, sanomalehdellä tai aikakausi lehdellä. Kirjoista ja sarjakuvista puhumattakaan. Blogien idea on enemmän vain se, että jokaisen blogin kirjoittaja tietää, että heidän kirjoituksiaan potentiaalisesti luetaan, mutta silti kuitenkaan se kirjoittaminen ei ole ns. huomionhakuista vaan ihan vain ideoiden kirjoittamista auki julkisesti luettavaksi. Että siinä mielessä ihan mielenkiintoista.

Mutta...

Ei kai tässä. :) Voihan sitä aina kiittää, kun porukka seuraa ja muutenkin voihan sitä kiittää ihan muutenkin vain. Että kiitosta vain lukijani.

Poistun tästä nyt DJ Sandy Vs Housetrap - Overdrive (Junkie XL Remix):n soidessa: https://www.youtube.com/watch?v=37O6cOEXJ74

Ps. Minulla on todella monta Overdrive remixiä. ;) Kertoo hieman, että mistä pidän. Tässä on paras remixi, jota tykkään kuunnella vieläkin vaikka olen monesti kuunnellut sen jo lävitse: https://www.youtube.com/watch?v=wLly8LjhUgM (Löytyy myös minulta vinyylillä. ;) ^^)

Mutta. Ensi kertaan taas. :)